Vanliga frågor

 

Kontakta oss

Hur gör jag för att beställa namnlappar?

För att beställa namnlappar på namnisar.se väljer du "skapa namnlapp” i huvudmenyn. Följ därefter instruktionen. Du väljer själv vad du vill att det ska stå på namnlappen men vanligast är förnamn och/eller efternamn samt telefonnummer. När det är klart trycker du på Köp nu-knappen, alternativt lägger till produkten i varukorgen om du vill designa fler namnlappar innan du slutför betalningen. Har du frågor får du gärna kontakta oss på chatten, på e-post till info@namnisar.se via vårt kontaktformulär.

Hur mycket kostar namnlapparna?

120 st. namnlappar kostar 179 kronor och inkluderar fri frakt.

Hur stora är namnlapparna och vad används de till?

Våra namnlappar är 30×13 mm och passar på de flesta kläder, skor och saker. Det är små i storlek men ändå tillräckligt stora för att texten ska vara läsbar. Namnlapparna bör placeras på tvättanvisningen i klädesplagg, inte direkt på textil. Alla namnlappar finns i ett brett utbud av mönster och färger för att tilltala alla, barn som vuxna.

Varför använda namnlappar?

Namnlappar är en enkel lösning på problemet med förlorad egendom. Att de kan placeras på de flesta ytor så som kläder, skor eller saker underlättar att de kommer till rätta. En bra idé är att lägga till ett telefonnummer på etiketterna.

Hur använder jag etiketterna?

Våra namnlappar är strykfria och bör appliceras på rent och torrt underlag. För att vara säker på att den fäst bör man gnugga lite på namnlappen för att säkerställa att alla kanter har fäst väl. Vid applicering på klädesplagg ska namnlappen fästas på tvättanvisningen eller annan syntetisk yta, inte direkt på tyget. Efter applicering bör man vänta minst 24 timmar innan eventuell tvätt. Våra namnlappar tål att tvättas i tvättmaskin (upp till 60 grader), tål diskmaskin samt både torktumlare och mikrovågsugn. Skor märks bäst antingen på sidan, inuti skon eller på insidan av plösen.

Innehåller namnlapparna BPA eller ftalater?

Barnens säkerhet och hälsa är viktigt för oss och du kan därför vara säker på att produkterna inte innehåller skadliga ämnen som BPA eller ftalater. Vi använder oss enbart av färg som är skonsam mot barnhud.

Hur betalar man på Namnisar.se?

Vi erbjuder Swish och kortbetalning.

Hur lång tid tar det att få leverans?

Varorna finns normalt i din brevlåda inom en vecka om vi räknar med PostNords snabbaste alternativ som är två dagars postgång.

Jag har inte fått produkterna som jag beställde. Vad gör jag?

Du ska inte vara orolig, vår kundsupport hittar alltid en lösning. Vi ber ändå alla kunder att tillåta tio arbetsdagar för leveranser då det kan bli förseningar som ligger utanför vår kontroll. Om din beställning fortfarande inte har kommit efter denna tid, vänligen kontakta oss på chatten, på e-post till info@namnisar.se eller via vårt kontaktformulär så hjälper vi gärna till.

Jag behöver ändra texten på namnlapparna jag precis beställde, hur gör jag?

När du beställer hos oss kommer du att få en bekräftelse där du också via en länk kan se vilken design du har valt på dina namnlappar. Om du gjort ett misstag när du lade beställningen eller vill redigera din leveransinformation, vänligen kontakta oss inom tio minuter efter att du beställt så kan vi hjälpa till. Du kan nå oss på e-post info@namnisar.se. Vi har dessvärre inte möjlighet att göra ändringar efter att namnlapparna har gått i tryck.

Vad händer om jag inte är nöjd med mina namnlappar?

Vi är stolta över att kunna erbjuda de bästa etiketterna på marknaden. Om du inte är nöjd med dina lappar, oavsett anledning, ska du inte tveka att kontakta oss på e-post info@namnisar.se

Kan jag dela en uppsättning namnlappar?

Vi kan inte dela en uppsättning namnlappar för att ha mer än ett namn och det beror på att det inte är tekniskt möjligt i våra system.

Levererar ni utomlands?

Ja. Vi skickar namnlappar över hela Europa. Räkna då med något längre leveranstider än normalt.

Namnlapparna lossnar, vad gör jag?

Faller namnlapparna av i tvätten är den vanligaste orsaken att de har monterats på fel sätt eller ställe. Följ därför bruksanvisningen noga och säkerställ att namnlappen har fäst på underlaget. Om du har följt instruktionerna så ber vi dig att kontakta oss på e-post info@namnisar.se så hjälper vi dig. Vi har nöjd kundgaranti så skulle du ha problem med namnlapparna, trots att du följt bruksanvisningen, kommer du bli ersatt med nya lappar om du returnerar produkten till oss.

Jag skulle vilja använda min företagslogga på en namnlapp. Går det?

Om du vill ha en namnlapp utformad för att märka ditt företags saker är det naturligvis möjligt. Maila oss på info@namnisar.se så hjälper vi dig.