Varför namnlappar?

Varför ska man använda namnlappar?

Att tappa bort omärkta kläder, leksaker och andra ägodelar är en stor del av vardagen hos många föräldrar och andra anhöriga. Men vad skulle du säga, om vi sa att vi hade en smart och billig lösning på dina problem? Våra självhäftande och strykfria namnlappar är inte bara enkla att använda, de är även billiga samtidigt som de håller en hög kvalitet. Namnlapparna klarar till och med flera omgångar i både tvättmaskin och diskmaskin. Om du letar efter ett snabbt och smidigt sätt att märka kläder, sportutrustning, vattenflaskor.. ja, nästan vad som helst, har du absolut hamnat rätt.

Vem kan använda namnlappar?

Våra namnlappar fås i otaliga färger och designer för att anpassa sitt syfte och ägare. Du väljer själv vilket motiv, vilken färg och vilket typsnitt namnlappen ska ha. Designen behöver inte alls vara barnslig, utan passar alla stilar. Småbarn, tonåring, vuxen och äldre. Det finns helt enkelt ingen åldersgräns, alla kan använda namnlappar!

Strykfria & självhäftande namnlappar med klister

Namnlapparna du får hos oss är självhäftande och helt strykfria. Du kan med andra ord märka dina kläder och prylar på rekordtid tack vare den smarta utformningen. Våra namnlappar är tillverkade för att fästa på de flesta material som har en slät yta. Tack vare hög kvalitet behöver du aldrig oroa dig för att namnlappen ska ramla av. De är lika snygga som slittåliga och visar tydligt upp ägarens namn. Mer information om hur de fungerar hittar du i vår bruksanvisning

Namnlappar till barn på förskola & skola

När vi utvecklade våra namnlappar hade vi i första hand barn i åtanken. Du som förälder har garanterat förlorat en del klädesplagg eller leksaker på förskola och skola genom åren. Även om barnet inte lärt sig att läsa eller känna igen sitt eget namn, lär de sig snabbt att känna igen sin namnlapp tack vare färgen och motivet på etiketten. Det underlättar även för pedagoger och lärare som tar hand om ditt barns ägodelar. Namnlappar leder långsiktigt till en bättre hållbarhet i vardagen eftersom färre klädesplagg och saker tappas bort. Du slipper därför köpa nytt, vilket sparar både pengar och andra resurser.

Märka dyra kläder, skor och sportutrustning

Du som har en tonåring hemma har säkert känt hur plånboken svidit till efter dyra sneakers eller påkostad sportutrustning. Hos oss kan du designa din namnlapp efter egna önskemål och få en väldigt stilren och mogen look, som passar både tonåringar och vuxna. Tonårshuvuden har ofta mycket att tänka på och ibland är det nästintill omöjligt att hålla reda på allt. Med hjälp av namnlappar kan du märka dyra skor, jackor, hörlurar, plånböcker och mobiler. Värdefulla saker får större chans att hitta hem om det sitter en snygg och tydlig namnlapp på.

En namnlapp för alla tillfällen

Det finns egentligen ingen gräns för vad eller hur mycket du kan märka. Namnlappar har ett obegränsat användningsområde och är alltid lika effektiva, oavsett ålder och märkningsobjekt. Varför inte märka grejer till båt och husvagn inför semestern, märk koppel och hundleksaker, borstar, grimmor och andra saker i stallet, träningskläder, verktyg, cyklar, trädgårdsredskap.. listan kan göras lång! Du kan till och med märka uteleksaker och badleksaker tack vare våra slitstarka namnlappar som tål vatten och fukt. Har du funderingar kring våra produkter hittar du många vanliga frågor och svar här.

Informationslapp vid sjukdom

Namnlappen kan även användas som informationslapp vid allvarlig sjukdom. Kontaktuppgifter till anhörig eller läkare kan finnas på namnlappen tillsammans med information om sjukdomen, som fästs i jacka, väska, plånbok eller liknande. Om en namnlapp leder till att ett enda barn eller vuxen får rätt hjälp i rätt tid vore det helt fantastiskt. 

Vid specifika önskemål eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!